Mihano Momosa

Uslovi Poslovanja

NARUČIVANJE

Kada ste izvršili naručivanje na našem veb sajtu, vi snosite odgovornost za ispravnost podataka koje ste nam dostavili. Molimo proverite našu tablicu veličina kako biste se informisali. Za više informacija o veličinama, molimo da nas kontaktirate na info@mihanomomosa.com.

Kada je naručivanje izvršeno, Mihano Momosa počinje sa izradom Vaše narudžbine. Mi ne držimo zalihe i svi artikli se proizvode po narudžbini, posebno za svakog kupca.

ZAMENE

Mi odobravamo zamenu u slučaju da je proizvod koji Vam je isporučen oštećen ili ukoliko veličina ne odgovara. Nije moguće zameniti jedan proizvod za neki drugi. Kada dođe do zamene, obračunavaće se troškovi slanja. Odgovornost za plaćanje carine ili drugih carinskih troškova, poreza i drugih dažbina je na kupcu.

Ukoliko želite da izvršite zamenu, morate nas kontaktirati na info@mihanomomosa.com u roku od 3 dana nakon prijema narudžbine.

VRAĆANJE

Ukoliko želite da vratite artikal koji ste naručili na našem veb sajtu, molimo da nas kontaktirate na info@mihanomomosa.com u roku od 7 dana nakon prijema narudžine. Naš tim će Vam asistirati i biće neophodno da pratite njihove instrukcije. Artikli koji se vraćaju moraju biti novi, nenošeni, neoštećeni, sa originalnim etikaetama i u originalnom pakovanju.

U slučaju vraćanja možete sami izabrati kurisku službu ili možemo mi organizovati vraćanje. Nakon što je vraćanje odobreno, neophodno je da nam se pošiljka vrati u roku od 14 dana za inostranstvo i 3 dana za Srbiju, u protivnom refundacija neće biti izvršena. Nakon što primimo Vašu pošiljku, refundacija će biti procesuirana u roku od 5 radnih dana. Svi troškovi vezani za slanje, uvozne takse i porezi (ukoliko se jave) biće odbijeni od ukupnog iznosa.

Molimo da uzmete u obzir da vreme procesuiranja refundacije zavisi od banke i da će sredstva biti vidljiva na Vašem računu u roku od 15 radnih dana.

OTKAZIVANJE NARUDŽBINE

Otkazivanje je moguće izvršiti u roku od 2 radna dana nakon što ste izvršili narudžbinu slanjem maila na info@mihanomomosa.com

Ne prihvatamo otkazivanje u slučajevima kada je narudžbina već poslata, o čemu će kupac biti blagovremeno obavešten. Ukoliko se narudžbina otkaže kada je narudžbina već poslata, primenjuje se procedura Vraćanje.

USLOVI VRAĆANJA

Svi artikli moraju biti vraćeni u istom stanju u kom su i primljeni, čisti i ni na koji način oštećeni, u originalnom pakovanju i sa svim etiketama. Artikli koji su izmenjeni, oštećeni, isprljani na bilo koji način, ne podležu ovoj proceduri i refundacija neće biti izvršena.

SLANJE I ISPORUKA

Isporuka u celom svetu je uključena u cenu svih proizvoda koji se prodaju na mihanomomosa.com.

Mi koristimo DHL Express Service za slanje svih naših proizvoda. Sve troškove vezane za slanje, troškove uvoznih carina i poreza snosi Mihano Momosa. Osim naznačene cene kupac nema dodatnih troškova.

Ne dostavljamo pošiljke na poštanske fahove.

Vreme isporuke varira u zavisnosti od krajnje destinacije.

Kada je izvršena narudžbina, izdaje se potvrda u roku od 3 radna dana a nakon toga pošiljka će biti poslata nakon 15 radih dana.

Tranzitno vreme zavisi od destinacije i uvoznih procedura. Obično nije duže od 5 radnih dana, što zavisi od carinskih organa u zemlji primaoca. Za Srbiju, tranzitno vreme je 2 dana.

ARTIKLI KOJI SE RADE PO MERI

Artikli koji se rade po meri se ne mogu izmenjivati nizi otkazivati nakon početka procesa proizvodnje, o čemu će kupac biti blagovremeno obavešten.